Blogg

Väntans tider

Nu är det så bestämt det kan bli, innan man skrivit under själva kontraktet. Strax efter nyår ska jag få hem en äldre arabkille på långtidsfoder! Och senare köp om allt funkar bra mellan oss och han håller.

Han är reggad som Nautical men kallas Pirelli och blir hela 19 nästa år, före detta fälttävlanshäst, som fått artros i bakknäna och ska hållas igång pga detta, men lugnt, utan stora påfrestningar. Ca 155 cm, så han är ju stor för att vara arab.

Lite nervöst är det allt ändå, för jag har ju inte ridit honom! Han står på ett rehabstall sedan i somras, efter en knäoperation och jag har bara varit och hälsat på honom. 🥰

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.