Blogg

Väldigt snopet

Hade bestämt med hästägaren att jag skulle smsa i morgon när jag var på väg. Av nån anledning får jag för mig att skicka iväg ett sms idag också. Får då till svar, att ”Åh, det var bra att du hörde av dig! För jag har bestämt mig för en annan fodervärd istället och har tappat bort både ditt mejl och ditt telefonnummer!

Alltså, det är naturligtvis helt upp till henne vilken fodervärd hon väljer, men det känns lite oproffsigt att inte ha kvar mitt nummer så hon kunde meddela mig! Hon borde väl ha det i sin telefon under mottagna samtal om inte annat. Tänk om jag hunnit till typ Jönköping eller nåt imorgon, och fått vända om. ☹😠

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.