Blogg

Vintertid

Vad gör jag med tiden? Jag fattar inte. Men det får bli en liten sammanfattning.

Jag har varit hos Lena och ridit Ikaro lite då och då under sommar och höst, med undantag av en tid då han hade hovböld stackarn. Vi har även börjat rida honom med hackamore, sedan två hemska vargtänder togs bort och ett par ”krokar” hade orsakat sår i munnen på honom. Men han verkar trivas jättebra med hackamore. 😊

Några skogspromenader har jag fått mig till, men inte många. Jag har ofta börjat grina när saknaden efter Cola blivit för stark. Jag gick i pension 31/8 och tackades av med blommor, vin och presentkort ❤ och har varit inne och jobbat ca en gång i veckan sedan dess.

I slutet av september var vi och hälsade på hos Britt Malmsten, tillsammans med mammas bror Bertil och hans sambo Gunnel.

Jag har hjälpt en talgoxe som flög in i rutan hos frissan när mamma fick permanent. ❤ Den ville inte lämna min hand förrän efter en bra stund. Ser ni att han blundar? Det snurrar nog bra i skallen på honom!

Idag blev det en skogspromenad igen och sedan var mamma och jag på Rosegarden och åt middag. Sedan gick vi till SkooBoo där hon köpte sig nya skodon.

Julia från England har quilat ett jättefint överkast till mig, bara för att hon ville! Det kom häromdagen. 💖 Jag och Matisse gillar det skarpt.

Så till det senaste: jag ska upp till Arboga på torsdag och provrida en häst som jag eventuellt ska ha på foder i minst ett år om allt klickar!! Jag har känt att det kan börja bli dags nu, om man hittar nån man trivs med. Men jag kommer inte att köpa egen häst igen. Det innersta rummet av mitt hjärta har Cola och det är förknippat med så mycket med en egen och så har vi min ålder och det ena med det andra. (Jobbigt att man inte kan sluta åldras vid 40 cirka…)

Men inget är bestämt till 100 % ännu, så vi får se när torsdagen är över.

I morgon ska jag till Sandra och rida ut en sväng. 😊

2 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.