Blandat,  Blogg,  Djur

Sjuk

Nej Cola har inte blivit sjuk som tur är, utan jag. En rejäl förkylning med snuva, täppt, hosta från helvetet och initialt väldigt ont i halsen. Men inget annat, så jag tror inte det är covid, men i morgon ska jag in och testa mig. Gillar inte att behöva åka till Falkenberg för att få en pinne som jag ska köra upp i näsan själv!! 😡 Varför kan man inte få hämta och lämna såna ”kit” här på vårdcentralen??

Hursomhelst så har jag inte riktigt orkat med hästeriet sedan i onsdags. Nina var snäll och tog min mockning i torsdags och jag ska ta en annan dag för henne. I går var jag och kollade läget med Cola och gav henne mat. Sedan kunde jag inte låta bli att gå en lite promenad runt banvallen med henne. ❤ På kvällen fick jag ett mess från Jennie att hon varit ute och ridit Cola en sväng! Det var ju himla bra! Det hade regnat och Cola hade varit rädd för snöhögar och stenar och hade tvärnitat i full galopp och sedan kastat sig åt sidan. Japp, det är min Colahäst det. 🤣🤣

Idag har jag varit och mockat i hagen. Där var inte så mycket, utan det blev bara två kärror – den mindre modellen. Då kom Lisa och sa att hon varit där tidigare på morgonen och också mockat, eftersom hon hört att jag var dålig! Himla snällt! ❤🥰 Hon och Gerry hade hämtat Magic, (som de kallar Liten), så nu var han på plats. Han går för närvarande med enbart Soni, eftersom Hera visst ville döda honom. Snart blir det lilla livet av med manligheten också.

Solen sken idag så jag tog av Cola täcket. Det skulle visserligen komma något som de kallade ”lätt regn” under ett par timmar senare idag, men det är väl okej om de bara inte uppgraderar regnet. Håller tummarna!! Jag var också och hämtade en säck foder hos Sara och fick mig en kopp kaffe och pratstund där. Så fick jag tvättat bilen i ”automaten” på macken också innan jag åkte hem. I morgon ska jag mocka igen, när jag varit i Falkenberg.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.