Blogg,  Djur,  foto

Råkallt

Nu är det minsann ingen vårkänsla i luften längre. Grått och gråkallt. Och idag har det väl som mest varit +1°. Brrr, handskar på under ridturen, som för övrigt bara blev Ivarssonrundan idag. En galopp bort på banvallen, en längs Ängavägen (idag gick det minsann bra att galoppera förbi den rosa stenbumlingen – behövdes bara lite smackning när hon tvekade en aning i ett steg. 😊) och senare även galopper förbi Fritzons. Helt sansade galopper idag, inte alls som igår på hemväg längs banvallen! 😅

Efteråt fick sadel och träns minsann lite vård av putstrasan också och när jag kom hem upptäckte jag att jag råkat stjäla ett par handskar också! 🙈🙊 Vet inte vems, men de måste ha legat i sadelkammaren. Får lägga tillbaks dem där imorgon…

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.