Blandat,  Blogg,  Djur,  foto

Omväxling förnöjer

I söndags red Jennie Cola. Hon var ute en tur tillsammans med Viktoria på Hera och lät henne springa av sig ordentligt, dvs aningen fortare och mer än vad jag (tydligen) vågar nuförtiden. Detta gillar jag skarpt för då dämpas mitt dåliga samvete. Den stackars hästen behöver ju verkligen få ut lite överskottsenergi. Det blev glädjebockningar i racergalopp och en svettig, lycklig häst❣

Idag red jag själv en dryg timma. Vi tog vägen genom ”risskogen” bort och sedan banvallen tillbaka och tog flera pigga galopper på vägen hem! 😄 Jag delade dock upp dem på fyra stycken med skritt emellan, så jag kunde hämta andan. Jag är så spänd mentalt, så det inverkar på kroppen också. Men det var roligt! 😍

Efteråt mockade jag hagen innan det blev att åka hem och laga middag åt mamma och mig. Eventuellt ska Jennie rida Cola på lördag igen. Hoppas det blir så för det skulle passa alldeles utmärkt eftersom det inte blir mycket rida av för min del i helgen. Hela lördagen kommer jag hålla på i huset i Göteborg och Andreas kommer och hjälper till. Sedan sover han och Alicia över och på söndag morgon ska jag lämna tillbaks skåpbilen i Varberg igen före 9.00. Förhoppningsvis hinner vi umgås en stund sedan också, innan de ska åka hem igen.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.