Blogg,  Djur,  foto

Nomnom

Pigg och okomplicerad colahäst idag, som helst hade velat springa mer. Det blev i alla fall en galopp på banvallen på bortvägen och sedan en till på Ängavägen. (Sista gångerna har fega matte morskat upp sig lite och börjat galoppen mkt tidigare längs vägen än vad vi brukat.) Därefter var det fotgängare på vägen igen efter Ivarssons. Detta tyckte hon var väldigt jobbigt för hon ville springa. Men den allra sista biten efter Fritzons gick bra. 😍

Sedan blev det täcke på, för i natt och i morgon ska det bli oväder. Först nån dm snö och sedan regn och nästan storm. På kvällen jobbade jag och det som började som plötslig snuva klockan 15, urartade successivt under kvällen till rinnsnuva, skitont i halsen, hosta och när jag kommit hem även feberkänsla. Nu ska jag sova. Det är min dag att mocka i morgon så vi får väl hoppas jag mår bättre då.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.