Blogg,  Djur

Väntar på vardag…

Nu har Cola stått på box i två dygn. Känns som fem, typ… Har smort med värme/kyl lotion och i natt hade hon fleecelindor på sig. Inte vet jag om lindorna gör nån nytta, men det kan ju knappast skada. Pratade med Kettisen (veterinär) i går och han sa att hon bör absolut röntgas innan man kan säga om det blivit nåt med nån sena! Skall stå på box tills dess. Inga promenader, skall inte gå! Var i kontakt med Uph som ska ha en sån bra hält utredningsanstalt i Okome med röntgen och allt, men de hade förstås ingen röntgen där på nån vecka (av okänd anledning.) Nu har jag mailat Svenljunga Veterinärerna som har mobil röntgen och ultraljud. Ska ringa dem i morgon bitti också. Håller tummarna för att de kan komma till stallet och helst i morgon! Hoppas, hoppas, hoppas.

Nu verkar Cola mycket bättre, dock. ??? Pigg och stissig som sjutton över att inte få gå ut till de andra – särskilt när det var fullt med liv och aktivitet i stallet på förmiddagen och det var folk och hästar överallt i och omkring stallet. Men det måste ju fastställas vad för slags skada hon har innan hon eventuellt kan få gå ut. Annars finns ju stor risk att det blir värre igen. Men det känns ju i alla fall väldigt positivt att hon mår bättre nu.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.