Blogg,  Djur,  foto

Paddock är kul!

Idag fick hon komma ut i paddocken. Jag hade en stallkompis till att stänga grinden efter oss, för en dag som idag så var det svårt att hålla henne samtidigt. Herregud så lycklig hon blev över att komma ut ur sitt fängelse och att få röra på sig!!! 😍🤩

Jag skulle bli väldigt förvånad om hon visar nån hälta på måndag, när vi ska ”springa upp” på UPH. ❤

Efteråt plockade jag bort det nu söndertrasade förbandet och la ett nytt. Dvs jag petade in tjärdrev i trakten och lindade några varv med equiwrap och därefter några lager med silvertejp. Det behöver ju bara hålla i boxen till i morgon då hon ska få gå ut igen. Ska få låna Lillans ena gympadoja då som skydd. 😊

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.