Blogg,  Djur,  foto

Nykomling

Ett litet sött travarsto vid namn Sheila har flyttat in. Cola mycket upprörd. Men vi får hoppas det blir bra så småningom. Först fick bara Roy och Sheila bekanta sig och det gick ju bra, som väntat. Roy var som ett plåster på Sheila heeela tiden och det tyckte hon dock var lite jobbigt efter en stund. Cola stod på utsidan och betraktade… Sedan togs Roy ut och Cola släpptes in, med buller och brak. Hon fick sig en liten spark redan vid första attacken och avbröt sedan sina anfall på lite större avstånd. Att ”hälsa”, nos mot nos, det är bara något hon gör med dem som hon redan ÄR vän med. Inte nykomlingar. De ska enbart sättas på plats. Så varje gång Sheila närmade sig, så var det ”anfall är bästa försvar” som gällde! Sedan släppte vi in Roy också. Oj oj oj, DÅ fick Cola att göra! Roy ville ju nämligen genast hänga med Sheila, men se det fick han ICKE! Cola hade att göra precis hela tiden med att effektivt hålla Roy borta från Sheila. Antingen det nu var attack mot henne som krävdes, eller bara att vara tätt inpå Roy och blockera vägen för honom. 😅🤣

Cola ömmar ju som sagt i sin barfotahov och det är nog bra i detta läget, för det gör hennes attacker något mindre kraftfulla…

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.