Blandat,  Blogg,  Djur,  foto

Glest

Märker att det börjar bli glest både mellan inlägg och ridturer. Hmm??? I söndags den 29e tog vi bara en liten promenad. I måndags var vi 20 minuter i paddocken, som mestadels gick ut på att hon skulle springa av sig (fortfarande brunstig!!!) och således fick även jag springa eftersom hon fastnade uppe hos hingstmagneten varje gång. I tisdags tog vi en ridtur runt Ivarssons. Inga direkta konstigheter. Pigg och tittig men skötte sig ändå bra i galopperna. Men vi skrittade på hemvägen mellan Ivarssons och banvallen. En vacker dag överraskar jag henne med att ta en galopp där igen. 😆

Sedan i måndags har gallringen av kyrkans skog börjat. Äntligen, får man väl säga, men det ställer ju ändå till det ett tag för framkomligheten. Vi kan/får/bör ju inte gå eller rida vare sig den där första stigen in till vänster från stallet räknat och inte heller nästa stig, mellan smågranarna. De är i hela den skogen ner till ledningsgatan. Och de ska väl ta även på motsatta sidan, åt ån till. Hoppas de jobbar på ordentligt så de blir klara snart. Innan jul??? Ingen aning. Det kanske är väl optimistiskt…

Igår tog vi en långpromenad. Kvalitetstid, får man väl säga. Vi gick upp för branten genom bokskogen och sedan runt Fällesåsen och hem via skogen vid danskstugan. Det tog oss två timmar, men vi gick nog bara i en. Resten av tiden betade hon och jag fotade. Vi var nöjda båda två i alla fall. 😍

Visst låter det gott!?

Idag höll de på med en stor maskin alldeles vid vägen, så jag struntade i ridning. Naturligtvis kunde jag gått genom hagen mot Århult och samma väg tillbaka, men dels verkade det inte lockande och dels måste man öppna tråden och jag vet inget bra uppsittningsställe där efter…

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.