Blogg,  foto

Min f.d. trädgård

Jo just det. Jag la väl aldrig upp hur det numera ser ut i min tfädgård efter att de varit här och grävt upp att för att göra det nya avloppet. Det känns jobbigt men jag försöker att förtränga det. Strunta i det. Men det som känns mest, är att de grävt upp hela min lilla blomrundel och sedan provisoriskt jordsatt allt igen. På fel ställe. Så de måste flyttas. Detta får jag ta tag i till våren/försommaren. Jag vet ju inte ens om allt kommer upp, av det jag hade där! Och i vilken (o)ordning. Det mest kära är ju alpmartornen som långsamt hade förökat sig och som jag tycker är så fina. OM de har överlevt, så lär jag ju inte se det förrän till sommaren och då kan jag väl inte börja gräva upp dem igen? Får väl vänta till nästa höst antar jag? Usch… Sedan hade jag ju även tulpaner i mitten och krokus runtom, och DE vet jag ju är finito nu. Så nya lökar får sättas nästa höst så de blommar 2022. Suck. 😔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.