Blogg,  Djur,  foto

Mera övande

Idag var det på’t igen. Vi startade med att rida förbi brandstationen och bort till Gärdet och tillbaks, där vi tog lite trav och ett par galopper. Kändes fint. Sedan Ivarssonsrundan med banvallen hem. Hon fick börja med en ”fri” galopp uppför första backen där och det tyckte hon om. 😍 Sedan berättar följande film resten.

Tyvärr, på den allra sista biten banvall innan vi svängde av hemåt, så kom ett gående par ut på den precis när jag skulle fatta galopp efter att hon tvingats trava en bit. Så jag fick vänta till efter mötet och då var det inte många meter kvar. Och DÄR fungerade inte avbrottet så bra… 😆 Dessutom blev det lite missförstånd mellan mig och Cola, huruvida vi skulle rakt fram eller åt höger i korsningen, (när jag ville att vi skulle bryta av) så hon galopperade som en orm i svängen där, med bakdelen svängandes efter framkroppen på nåt otrevligt sätt… Ja ja, mera träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.