Blandat,  Blogg,  Djur,  foto

Galopp med stopp

Samma övningar även idag, fast Ivarssonrundan åt andra hållet. Gick väl ”hyfsat” bra. Hon är inte omöjlig, men jag får alltså kämpa vidare. 😉

När jag kom hem, så gick jag dock en sväng i min f.d. trädgård och tittade på eländet. Usch. Det som jag för tillfället känner lite ångest för, det är min blomster-rundel. Allt är ju uppgrävt. De har lovat plantera tillbaks alltihop igen och buskarna är det kanske (?) ingen fara med, men blommorna i rundeln.. 😢 Det syns ju inte vad som är vad NU, när allt är nedvissnat och alla lökar lär ju vara försvunna eller nedblandade. Men jag hade ju tulpaner i mitten och krokus runtom. Och sedan hade jag olika sorters hosta i yttercirkeln och i mitten har ju alpmartornen frodats. Även lite marktäckare, som börjat bre ut sig. Jag menar, visst, de har lovat gräva ner alla jordtorvor de grävt upp, men i vilken ordning då??? Var kommer vad, liksom? Plus det som kanske kommit bort i röran. Och lökarna kan jag glömma… De sa att de skulle sätta alltihop runt den nya brunnen och först sa jag okej. Men nää… det blir ju jättekonstigt! Det ska ju vara en rundel med mittenväxter och kantväxter. Åh, jag vet inte hur jag ska göra. Jag får ju göra om alltihop. Och var har de gjort av stenen vid kanten?? 😪

Sedan blir jag lite, lite orolig över linden också. De har ju grävt av lite rötter. Tänk om den dör/ramlar som grädde på moset? Nån gång när allt har blivit återställt. Så blir det förstört igen på tomten.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.