Blogg,  Djur,  foto

På banan igen

Anna, hovis, kom igår vid fem, så nu är bägge skorna på plats igen. 😊 Och idag blev det en liten ridtur. Bara runt Ivarssons. Det var den första sedan i lördags – mycket pga älgjaktsstarten och igår kunde vi ju inte göra någonting med bara en sko. Jag vill inte att hon ens springer i paddocken, för hon lyckas fransa upp hoven tillräckligt bara av att gå i hagen.

Ridturen idag gick nog bra? Hon var alldeles lagom pigg, men lite spökrädd. Jag tyckte mig dock känna något litet svagt uppifrån ryggen på henne? Som om det liksom ”högg till” lite ibland. Men jag är inte alls säker, så tills vidare skriver vi det på kontot för framtida bekymmer. Det var så lite och hon gick ju villigt fram. Däremot blåste det alldeles för mycket för min smak! Jag som är så rädd att få träd i skallen! Så många träd som ramlat tvärs över ridvägarna under årens lopp, gör att jag tänker att NU är det nog dags snart att det ramlar ett precis när vi kommer. 😱😲

När det gäller hagkompisens matte, så rullar det vidare… förmodligen mockade hon inte igår kväll, eftersom hon var ute och mockade idag (på min dag) redan på förmiddagen. Hon fyllde inte vatten eller räfsade halm, men mockade. Och packade hö. Lisa gav Cola kvällsmat idag. Jag messade Viktoria som gav Yrosa, så hon inte äter av Colas. Sedan messade hon E, som sa att hon trodde (igen) att både kvälls- och morgonfodringar ingick. Trots att hon fått det skrivet till sig två gånger, hur det ligger till. Så kom de överens om att hon köper till den tjänsten av Viktoria framöver. Men hon skulle packa själv. När det gäller helgerna, var det inte helt klart ännu, så Viktoria skulle återkomma till mig om det. Så jag vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.