Blogg,  Djur,  foto

Höst

I måndags hann jag med en ridtur efter att jag hämtat hit mamma! Jag red upp förbi Fällesåsen och galopperade bort mot Århult. Sedan en ny galopp längs vägen mellan Kalles och Olles, vilket Cola tyckte var så in i bänken roligt att hon inte alls hade lust att sakta av när vi närmade oss nedförslutet och all bröte innan hönshuset! Jag fick ta i riktigt, riktigt ordentligt flera gånger! Sedan fick hon galoppera igen uppför den jättebranta backen efter Olles. Hon tog ju i från start, glatt och villigt, och orkade lite längre än sist, men inte riktigt ända upp. Och sedan blev det ännu en galopp den sista biten ovanför backen tillbaks mot Fällesåsen. Det blev en härlig runda på en glad häst! 🤩

Nästa rid-dag blev på onsdagen. Det är så fint nu med alla gula och rostfärgade löv överallt. Snart är de borta. Jag valde att rida Ivarssonsrundan och där mötte vi Kajsa på Roy på Ängavägen, när vi kom i full galopp… 😛 Cola blev så upphetsad av detta, så att när Roy sedan frustade till lite, en bra stund efter att vi hade mötts och passerat varandra med minst femtio meter, så hoppade Cola högt. 😅

Men nu får du väl ändå sluta upp med fotandet!?

Idag blev det bara att packa hö och ta en kort promenad med lite gräsätning, efter jobbet. Det regnade. Men när jag kom hem kikade en blek sol fram och naturen blev med ens väldigt vacker och mamma och jag tog en promenad.

I morgon planerar jag en ridtur igen om det inte ösregnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.