Blogg,  Djur,  foto

Terrängridning

I onsdags red vi upp till Fällesåsen och sedan stenbron och upp till Tranabo. Fast Cola kom ihåg att vi vände vid stenbron sist, så nu skulle hon inte gå över. Det var farligt. Hon backade, halvreste sig och gjorde helomvändningar. Men jag vände ju tillbaka henne hela tiden, så till slut gick hon. 😅

Vi red faktiskt även ned för den branta backen innan bommen – där som jag annars hoppar av. Sedan tog vi av åt vänster, där det är lite blött och eländigt, men hon var så duktig och traskade på. För att göra det ännu värre, hade det kapats lite sly också, som låg härs och tvärs att kliva över. När vi väl kom upp i skogen blev det bättre.

Gräset lockade ju hela tiden och vi stannade till ett par gånger så hon fick käka lite. Det är ju inte mycket kvar i hagen nu.

Väl ute ur skogen ville hon börja galoppera med en gång! Men hon är ändå duktig och håller sig (nätt och jämnt) när jag säger ”Vänta!” Men sen blev det racergalopp bort till nästa skog. 😁 Och efter den skogen blev det ytterligare racergalopp när vi kom ner till vägen samt backen upp mot Fällesåsen. Men det blev alltså väldigt mycket terräng idag, utöver backarna! 😊

Idag red vi ”risskogen” bort och banvallen hem, där det blev en hel del galopp. Pigg och glad. ❤ På söndag ska Sandra komma med sin Gaga, och så ska vi ta en tur ihop. Det ska bli roligt! Tänkte mig runt Arturs sjöar. Kanske längre, om hon vill.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.