Blogg,  Djur,  foto

Långritt

I fredags red vi bara en alldeles vanlig runda, minns faktiskt inte om det kanske var banvallen och den s.k. risskogen. Men i söndags däremot, så kom Sandra med transporten och sin Lady Gaga och vi tog en riktig långtur. Vi var ute i nästan 4 timmar!! Banvallen förbi Torvbacken, genom skogen och sen upp förbi Arturs sjöar. Upp till Skälltorpsvägen, över den och sedan vägen bort till skogen igen. Igenom den skogen bort till nästa väg och rundan tillbaka igen! Hästarna fick turas om att ha täten i galopperna och det gick jättebra. Men jag lyckades ju inte få Cola att galoppera såndär sakta och samlad galopp på banvallen på väg hem, som Sandra hade, utan vi gled allt förbi… 😂😂🤣 Får ju absolut träna på det där med sakta galopp! Det är ju lite jobbigare att orka med för bakdelen, så det är ju bra träning. Lättare att bara springa på…

Sandra tog ”några” kort på oss och det var ju väldans svårt att välja, så här kommer hela drösen från våran tur. 😍 Vi hade en jättehärlig tur i alla fall och den hade blivit ännu bättre om vi inte överfölls av miljoner äckliga älgalus hela tiden…

Men hur gör hon egentligen med sina ben? Är det konstigt att jag är rädd att hon ska ramla ibland? 😆

Idag red vi bara runt Ivarsson. Det var fullt med folk ute och gick överallt, vilket gjorde att galoppen blev avbruten på minst ett ställe, men sedan var det ju också en bamsesten som rasat ner (??) från slänten i kurvan längs Ängavägen och nu låg vid vägkanten. Detta gjorde att vi höll på att hamna nere i diket när vi kom där i galopp och det tog en stund innan vi alls kunde komma förbi. Livsfarligt! 🤣

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.