Blogg,  Djur,  foto

Varmt och hett och jättevarmt

Igår tog vi bara en promenix ner runt banvallen. Det var allt jag orkade i värmen. Lyckades ju inte komma upp sådär tidigt att jag hann rida INNAN värmen kom…

Men Viktoria tog en serie bilder på oss när vi kom tillbaks. Tanken är att den bästa ska få representera augusti i nästa års almanacka. 😊 Men det är så svårt att välja!!! Bad om åsikter på facebook och det visade sig att ingen röstade på samma som jag!? Märkligt!? Nu blev jag helt villrådig! De allra flesta röstade på den där hon lindar halsen runt mig (nr 4) och det fick mig bara till att grubbla ännu mer. Den är ju jättegullig och så, men efter att ha tagit bort alla där Cola eller jag blundar, gick jag själv helt efter det foto där jag tycker Cola är allra sötast, öronen framåt och tittar in i kameran (nr 2). Men nu vet jag alltså inte alls…

Idag blev det ännu mindre gjort än igår. Tretti grader är inget jag frivilligt rider i. Cola kom (som vanligt) raskt gåendes så fort hon fick se mig närma mig på vägen, så hon fick komma ut ur hagen i alla fall och äta gräs lite runtom – samt hinkmaten i skuggan inne i stallgången. Vi får se hur det blir med morgonritt i morgon. Jag ÄR inte att lita på, när det gäller morgnar…

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.