Blogg,  Djur,  foto

Galopprunda

En sådan härlig tur vi hade igår! Vi red över Fällesåsen, via stenbron förbi Tranabo.

Sedan till Sutarebovägen och upp mot Bökenäs. Genom skogen där till de där slingorna vid Skärshultsvägen som går som en åtta. Där har vi inte varit på minst två år – förra året var ju inte att tänka på med alla de bekymmer som var då – men hon kände allt igen sig, för så fort vi kom ut på den där vägen efter sista skogspartiet, så ville hon springa! Fort! 😍❤ Det är såna härliga vägar att galoppera på, för även om man måste skritta bitvis när det är nedförsbacke (oavsett vilket håll man rider), så är det ändå lååånga sträckor med plan mark eller lätt uppför! 🥰

På väg hem igen blev det ett antal stopp för seriös gräsätning, då det var flera ställen med MASSOR av såna där tuvor med LÅNGT grönt gräs!!

Det blev även en hel del av- och uppsittning för min del eftersom det det var ett par bommar att passera, samt den långa backen upp och ner från Fällesåsen. Men det gör ingenting, vi hade så mysigt tillsammans och varje gång jag suttit av så kommer det en sån där vänskaplig buff från hennes sida. Ibland kan det komma en till efter att vi gått en stund, bara för att, liksom. ❤

Eftersom vi red förbi ett par ställen med kantareller därinne i skogen, så var jag ju tvungen att gå dit idag och plocka dem. Dagen till ära vaknar jag kl 06.20 och stiger även upp då!! Det har väl aldrig hänt! Så en dryg timme senare är jag på väg. Jag hittar alldeles lagom mycket svamp för att det ska bli en rejäl omgång eller två till mig ikväll. 😋 Jag passar även på att röja lite bättre väg på ett ställe, när jag ändå är där.Så mumsar jag hallon längs vägen och ser diverse djur som inte ville vara med på film, men om man kikar duktigt på filmen kan man ändå få se en glimt. 😆

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.