Blogg,  Djur,  foto

På banan igen

Efter akupunkturen hade vi en promenad-dag, men nu är vi på banan igen. Precis som om ingenting hänt. 😍 Jag tar mig också tid till att ”lätt-massera” partiet mellan manke och bringa en liten stund, både före och efter ridturen och det uppskattas. Hon står helt stilla och tuggar.

Igår red vi bara Ivarssonsrundan och hon förvånade mig med att plötsligt ta en spontan galopp uppför den där lilla steniga backen i början?! Helt stillsamt liksom… (Men vi saktade av efter halva.) Där har vi väl inte galopperat sedan typ 2016! Först bara pga hennes tillstånd versus backar och sedan dessutom pga de otrevliga stenarna. (Som ligger längs hela Ängavägen sedan de tog ner träden.) Sedan galopperade vi nästan hela vägen hem efter att vi kommit upp på banvallen istället.

I kväll red vi genom risskogen och banvallen tillbaka. Det var en sån där mysig tur, där hon var helt lugn i huvudet hela rundan. Med det menar jag inte slö/trött eller så, utan bara att hon inte brydde sig ett dugg om trastar som hoppade i löven eller vita stenar eller något. Hon bara gick på. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.