Blogg,  Djur,  foto

Värme

Häromdagen red vi lite planlöst, men vi hade det jättemysigt ändå. 😍 Vi började med att rida via Fällesåsen, över stenbron upp mot Tranabo. Där fick jag för mig att rida bort till Ragnars stuga för att kolla om han var där. Det var han inte, men det var väldigt spännande (och konstigt) att gå den vägen, tyckte Cola. 😂 Sedan red vi tillbaks nästan samma väg, med en del galopper. Hon fick t.o.m lov att galoppera uppför backen mot Fällesåsen idag! (Alltså den lilla, bortifrån Århult/Tranabo! Inte den långa backen från banvallen sett…) Ibland får man göra undantag och testa lite. Väl uppe tog vi till höger istället och en till galopp och sedan genom trollskogen/bokskogen hem. Naturligtvis satt jag av och gick nedför den sista branten. Nu får vi ta några dagar utan backar.

Idag var vi ute i nästan 2 1/2 timma, bort till Arturs sjöar.

Det blev en pigg härlig runda trots enormt klibbig värme. Jag väntade mig nästan lite åskregn, men nejdå. Solen tittade fram lite istället. Mycket skritt dit och mycket galopp hemåt. Samt lite trav. Och ovanligt många farliga stenar som kantade vägen överallt, som samlats enkom för att skrämma stackars oskyldiga små arabhästar. 😂🤣 ”Än slank hon hit, än slank hon dit och än slank hon ner i diket…” Nåja, dikena lyckades vi undvika, men ändå…

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.