Blogg,  Djur,  foto

Brunsten fortsätter

Nu ackompanjeras brunsten av högljudda gnäggningar med – när hon lämnar gården och när hon är på väg hem igen. Idag red vi risskogen och sedan galopp nästan hela banvallen tillbaka. Det var många faror som lurade idag också och som om inte det var nog så lyckades hon trampa in en stor sten i skon bakom Ivarssons och jag höll aldrig på att få bort den!

Eftersom jag i vanlig ordning inte kan välja bild, så får det bli allihop. 😂😂 Det där ”skavikalldeteksemet” (?) ser faktiskt bättre ut nu! Otroligt nog, för det har aldrig hänt de andra gångerna att det går tillbaka utan att all päls lossnar. Men vi får väl se, det är som sagt inte helt över än. Men det känns ganska jämnt och lent när man stryker med handen. Inte alls så där stelt och flagigt och med kåd-liknande klibb. Jag smörjde med aloevera gel idag. Kanske ska ta prob oil i morgon igen, trots allt. Jag menar, det har ju tydligen funkat bra, så…

Efteråt hade vi med oss saltsten till hagen och Lilleman lät sig väl smaka med en gång.

Och sedan rullade sig Cola i gräset och så sänkte sig friden i hagen. ❤

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.