Blogg,  Djur,  foto

Vår!!

Igår, lördag, hade vi en härlig tur på ett par timmar❣ Pigg och glad, men sansad. 😍 Vi red bortåt Arturs sjöar igen – minus själva sjöslingan. Istället red vi tillbaka genom skogen över hygget och tillbaks banvallen igen. Flera galopper hade vi och aningen bättre gick det även med den längst bort, efter att jag påmint henne om att det var faktiskt bara nån vecka sedan vi var här sist.

På vägen hem noterade jag en bil på gräsplätten vi brukar gå över när vi tar risskogen tillbaka. En karl stod vid skogskanten och gjorde nåt? Ååh, hoppas inte han stängslade för kalvbete där igen!!!

När vi kom in på banvallen igen, där efter korsningen, fick vi en hundpromenerare framför oss. Attans, vi som skulle galoppera! Han gick i väldigt raskt tempo med, så vi hann inte ikapp i skritt (för omkörning). Så tack vare det, så lät vi helt enkelt avståndet bli väldigt stort och sedan galopperade vi ifatt! 😄 Ja, alltså inte ända inpå naturligtvis. Men på detta viset kunde vi i alla fall få två stycken galopper till innan vi var hemma igen.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.