Blogg,  Djur,  foto

Pigg o glad igen

Ett par dagars vila med insmörjning av Aloevera Heatlotion, så blev det hela mycket bättre! I tisdags kom dessutom Carola och behandlade henne. Jag kände ju i söndags att hon kompensations-spände vissa muskelgrupper för att avlasta och jag ville inte att det skulle ”sätta sig”.

Carola fick satt hela sex (6) stycken nålar, vilket är rekord för Cola! Hon blev lite skärrad initialt, men lugnade sig rätt snart. Sedan tog vi en promenad i solen. 😍

Igår blev det ridtur. Jag var förberedd mentalt på att det bara skulle bli en skrittur, men Cola kändes så pigg och glad och mjuk och fin så hon fick allt sina galopper ändå på slutet och alla blev glada! 🤩

Vi red Ivarssonsrundan, men tog även liten avstickare förbi brandstationen upp till Gärdet och vände. 😊

Idag var vi ute nästan 2 1/2 timma i det soliga fina vädret och allt var härligt och underbart! ❤ Vi red bort förbi Torvbacken, genom skogen upp till Buskabygd och Arturs sjöar, tog en fem-minutare där och sedan tillbaks den andra vägen och genom skogen vid hygget. Sedan banvallen förbi Torvbacken och hem igen.

En riktigt härlig dag som avslutades med vattenkoppen för Cola och kaffe hemma för mig.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.