Blogg,  Djur,  foto

Väder och sånt

Nu tycker jag att jag börjar komma i otakt med inläggen här igen. Sist jag skrev, så var det om dagen innan..! Det var alltså i förrgår. Men vi fick ju oss allt en liten ridtur den dagen med, dock inte i samma tempo som innan. Nej, nu hade hon kommit in i den där värsta kärleksfasen och gick mest och såsade som om hon var lätt påtänd och glodde förundrat på stenar och stockar längs vägen. Så eftersom vädret var strålande, passade jag på att ta lite kort – jag fick ju nästan lite vårkänslor själv – och sedan ägnade vi oss mest åt att försöka få till en hyfsad skritt i något mer än sås-tempo. En liten galopp blev det ju med, med fröken Cola var knappt närvarande.

På väg hem från stallet sedan, blev det lite fler bilder. De håller på att avverka på bägge sidor om Sutarebovägen med nu, så vi får väl se hur det ser ut när det är klart!

Så kommer vi till gårdagen. Termometern visade visserligen hela 6 grader, men det blåste svinkallt, så det kändes som 0. Colahästen stod ömsom och blev kliad av Lilleman och ömsom själv i hagen. Pep och kissade och så allmänt blähä ut, så jag tyckte att hon kan lika gärna få vara i fred idag då. Hon var inte ens intresserad av att komma och hälsa.

Så jag passade på att föreviga alla hästarna på Örnatorpet just nu. Pinsamt nog glömde jag bort att vandra bort till Lillans hage, men Lisa skickade mig ett foto av sin högdräktiga rödtott, så det får vara med här i fotosamlingen.

Cola och Lilleman
Soni
Soni
Yske och Hera
Yske och Hera
Hera
Cola och Lilleman

Xhakira
Colahästen
Yske
Roy
Musse
Musse
Musse
Blivande mamman Lillan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.