Blogg,  Djur,  foto

Ridning och häng med Lilleman

Det kändes konstigt i början av turen. Hon gick svankigt med ryggen och liksom tappade lite ibland, där bak. Och glodde misstänksamt på allting. Jag bestämde mig för att bägge delarna gick att skylla på brunsten och red på som vanligt och hon hade inga problem med att gå fram. Strax innan nedfarten till Ängavägen, från banvallen, travade vi lite och då lyckades jag få upp ryggen en aning på henne.

Sedan hade hon inget alls emot att galoppera både på Ängavägen och mellan Ivarssons och Fritzons, även om det blåste så hårt emellanåt att det kändes som vi skulle flyga iväg ut på åkern. 😍 Däremot kunde jag ju faktiskt förstå att det inte gick att galoppera förbi två omkullblåsta soptunnor som gapade med locken!!! Så där skrittade vi förbi på stela ben. 😂😂 Sedan blev det ny galopp på banvallen och galopperna gjorde visst susen, för sedan gick hon i fin form. Inget svankande mer. 😊

Nu börjar det bli lite svettigt med björnpäls, så skynda skynda att starta fällningen!

Efteråt i hagen, kunde hon återgå till sitt brunstande. Hon hade en trogen kavaljer i Lilleman, som gjorde sitt bästa (utom det viktigaste då…)

Han t.o.m. ägnade en lång stund åt att slicka henne på frambenen!!?? 😂

Sedan ägnade Lilleman även Xhakira lite uppmärksamhet. Idog herre det där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.