Blogg,  Djur,  foto

Grå, grå, grå…

Dagarna fortsätter likadant. Vi går promenader och antingen regnar det eller blåser eller bådadera. Grått är det i alla fall. Igår blåste det halv storm med regn, så då struntade vi i promenaden helt. Känns onödigt att få trädgrenar i skallen.

Bra om man vill att hästen står still i skogen: att låta den trampa på grimskaftet! 😄

I måndags var hovis här och satte på nya skor, Metacamen är uppäten och i morgon kommer Carola. Så nu får vi se vad hon säger och tror om det hela och vilken behandling Cola får. Om allt går väl, hoppas jag kunna rida igen på onsdag i alla fall. Skritt bara, till att börja med.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.