Blandat,  Blogg,  foto

På egna ben

Igår eftermiddag tog jag mig en rejäl tur i skogen själv – efter promenaden med Cola. Jag åkte till Fagered och ställde bilen och gick in en liten grusväg mot en sjö som heter Fiskelösen. Helt nya trakter för mig. Vägen gick i en slinga och var den mest perfekta ridväg man skulle kunna tänka sig och på mitten vek jag av in i skoger och ner mot sjön. Där var det väldigt oländigt att gå och dessutom brant, men det gick ju! Och själva skogen var rätt mäktig. Så jag låter väl alla fotona tala för sig själva.

Ett trevligt, men smått underligt och komiskt inslag i naturen av den här utställda bänken i mitten av ingenstans! Men vem vet, det ligger tre fyra hus några kilometer härifrån och de som bor där kanske har denna rundan som motionsspår och vill kunna vila halvvägs? 😊

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.