Blogg,  Djur,  foto

Hovis och myspys

I går kväll fick Cola äntligen tillgång till sin nybäddade ligghall, som hon sneglat längtansfullt på några dagar, när vi passerat på väg ner i hagen. Det uppskattades MYCKET och när jag kom idag hade hon egentligen inga planer på att lämna den alls. Egentligen. 😁 Men okej då’rå.

Så vi tog en promenad innan hovis skulle komma. Vi hade jättegott om tid på oss och det blev en sån där alldeles extra jättemysig promenad som man kan ha ibland, där vi mest strosade omkring och bara njöt. Inga krav på energisk gång eller sidvärtes rörelser etc. Och matte tog mängder med kort och filmer, som vanligt. Eftersom en bild säger mer än tusen ord, så lägger jag väl upp alltihop här då! 🥰

Väl hemma igen, så hälsades det kärleksfullt på Hera och Roy som kommit upp från sommarbetet. 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.