Blogg,  Djur,  foto

Lessamt på gården

Idag hinner vi bara ta en promenad, för att säkert vara tillbaka innan Den Stora Bilen kommer till gården. Diva och Crut ska få åka vidare till de evigt gröna ängarna och även om det blir bäst för dem så känns det allt lite sorgligt ändå. 😥😥💔

Vi går upp för Fällesåsebacken och in på den grusade vägen mot det förmodat blivande hygget och kollar. Nej, det har fortfarande inte blivit nåt hygge, trots alla traktorlass med mera grus som körts upp den senaste veckan. Ett par travar med smalare stockar kantar vägen längst in, men det går inte att se var de är tagna.

Vi är tillbaka i god tid och Cola, Lillan och Roy ställs in på box ett par timmar eftersom platsen för Divas och Cruts sista stund ligger precis utanför deras hagar… Klockan fyra är allting över och nu finns de bara kvar i våra hjärtan.

Diva. Vikorias älskade häst.
Crut. Ninas häst. En gång älskad foderhäst åt mig. 💔❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.