Blogg,  Djur,  foto

Galopp igen

Idag var det ridtur igen. Vi red genom ris-skogen bort till vägen och sedan banvallen tillbaka och höll på rätt mycket med att ”gå på snedden” i olika varianter, så hon fick jobba med att röra bäckenet och hon blev mjukare och mjukare allteftersom. På vägen tillbaka gjorde vi det i trav med och sedan blev det galopp idag också! Två härliga sådana – en vänster och en höger. Samlade, mjuka och fina. Hon verkade först aningen ovillig i fattningen, trots att hon kändes väldigt pigg och mjuk, men eftersom det ändå blev så bra sedan, tror jag det berodde på att hon helt enkelt kände sig osäker. Dels på mig (om jag verkligen menade allvar, kanske kändes jag tveksam?) och dels osäker på ifall det verkligen skulle gå bra nu, med klumpen på ryggen också.

Jag börjar verkligen lära mig det där med att fånga dagen. Tror jag. I alla fall blir jag helt uppfylld av lycka de gånger som det går så här bra! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.