Blandat,  Djur,  foto

Vi går och går

Nu blev jag riktigt jävla irriterad här! Ursäkta, men jag hade både skrivit en massa och lagt in bilder och när jag sedan råkade klicka fel nånstans så det frågades om jag ville lämna sidan, så valde jag ”ångra” och trots det blev jag ”utslängd!” Det var ju en sak, men man brukar ju alltid kunna återgå. Men det enda som hade sparats var rubriken!! 😡🤬

Sådär. Jag fick lägga in en bild för att lugna nerverna.

Hursomhelst, vi har promenerat varenda dag sedan hon fick på skon förra måndagen. Nu kan hon ju dessutom ha sina joggingskor bak, sedan muggen gick bort. Såren på bringan är fruktansvärt envisa, men det bli i alla fall långsamt bättre för varje dag. Försöker gå rejäla rundor varje gång, men någon gång har det bara blivit nån halvtimme. Och det ska vara effektiv skritt – om hon ska äta, så får hon göra det halvvägs och det räknas inte in i promenadtiden. 😁

I lördags gick vi över bron och runt Tallvägen och skogen därbakom. Tur att Marina var hemma för jag blev sådär akut jättenödig!! Det blev till att låna toaletten medan hon höll Cola.

På ett ställe fick hon plötsligt lite feeling, så då sprang vi lite! Bara ca 50 meter eller så, men i alla fall. ❤

Igår tömkörde jag faktiskt! Det var längesen nu. Cola var riktigt duktig och lyssnade på mig och jag fick chans att studera bakbensförflyttning. Jag kan säga som så, att om hon aldrig haft sitt problem, så hade jag inte kunnat se någonting nu. Men nu har mina ögon blivit superkänsliga för hennes steg och även om hon tog lika långa steg (där bakhov satte i där framhov lämnade) så kunde jag ändå märka att vänster bak rörde sig på ett något kortare, stelare sätt än det högra. Men som sagt, det var inte mycket som märktes och hon gick raskt och villigt.

Jag tänker som så att OM, eller SÅ LÄNGE hon inte har ont när hon går på det viset, så kan hon väl få fortsätta gå så då?

I morse var min utsikt sådär vacker igen, så jag var tvungen att ta ett kort.

Idag gick vi in till vänster, från banvallen borta vid klippväggen. Bl a in i skogen en stund och irrade runt och trampade i rejäl terräng och i mjuk /markmossa. Bra lagom träning, tänker jag.

Efteråt var det dags att mocka igen. Nu när de går så de har tillgång till den lilla ligghallen som skydd, så är det fullt med skit både i den lilla ligghallen och utanför, var och varannan dag. Men en positiv sak är ju att de samsas med att stå därinne båda samtidigt. ❤

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.