Blogg,  Djur,  foto

Bra dag

Igår kändes allt riktigt bra ända från start. ❤ Jag satt upp där borta som backen upp till Fällesåsen börjar och skrittade sedan banvallen bort. Sista biten innan korsningen vid Jarhults sjö, travade vi. Sedan risskogen tillbaka. Det har vuxit igen rejält under sommaren där i början.

Sedan satt jag av och gick bredvid nedför de två backarna. Jag hade just suttit upp igen och säger: ”Okej, då går vi!”
Inget händer. Hästen står blickstilla.
”Aha, ska du kissa?” frågar jag då, eftersom vi står på mossmjukt och kissvänligt underlag. Men icke.
”Men hallå? Nu går vi!”
Då vänder hon på huvudet lite: ”Men matte! Jag kan väl inte gå så här heller??!” Jag hade lyckats få den tjocka reptygeln ett varv runt nosen på henne när jag satt upp! 🤣🤣🤣
Hon hade ju hyfsat lång tygel redan och det var bara att vifta runt med tygeln lite så den kom loss och sedan gick hon. 🤗🥰

Sedan travade vi ytterligare två kortare sträckor innan vi kom hem. ❤🥰 Vid stallet väntade Marina för vi skulle rensa ogräs i paddocken idag, samt kratta in kanterna efter att Mattias kört där med… nej inte plogen då alltså, men för tredje gången i rad försvinner det ordet ur mitt vokabulär. Blir så trött… Hursomhelst så hade Lisa börjat på innan och tagit en långsida och 1/2 kortsida, så nu tog vi resten då.

Idag har jag varit ute själv i skogen, för jag ville plocka hem de fina kantarellerna som vi red förbi igår. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.