Blogg,  Djur,  foto

Nu börjar promenaderna

Igen. Dvs om inte såren blir värre och nya konstigheter uppstår, så är det meningen att vi nu ska promenera oss lite starkare framöver. Regelbundna promenader (enbart ösregn godkänns som ursäkt) med lite längd. Och sedan öka längden lite till.

SEDAN, om ca 3 veckor eller nåt, om allt fortsätter som det ska, tänkte jag att vi i så fall kan börja så smått uppsuttet igen. En kvart, ett par dagar. Sedan en halvtimme. Osv. Det är min plan, i alla fall.

Men den har ju spruckit förr…

Så igår gick vi i alla fall en timma i rask takt. Banvallen bort till Ängavägen och tillbaks. En liten trötthets/bekymmersrynka ovanför ögonen, men hon gick ju villigt fram hela tiden och var på det stora hela ändå lite gladare än hon varit den sista tiden. Svullnaden på bringan har ju gått ner med 97 % och såren är en liten aning bättre. De finns ju kvar, men ser inte lika infekterade ut. Peppar peppar.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.