Blogg,  Djur,  foto

Sommarvärme

Det har varit full sommarvärme hela veckan och jag har tagit mig samman och fortsatt med promenaderna med Cola. I måndags fyllde hon 11 år och fick både nya skor och äpple och morot, dagen till ära. ❤ Igår fick hon duscha. Om detta tyckte hon förstås inte. Jag började ju med att blöta ner och tvåla in henne med Prob schampo i en svamp. Det var ju inte så farligt. Det läskiga började när hon förflyttades till slangen på gaveln för att allt schampo skulle duschas bort! Hujedamej! Jag brydde mig inte så mycket och fick ju ändå spolat av framsida och mesta ryggpartiet. Men sedan hjälpte det ju inte att Marina kom och höll i, för det gick ändå inte att nå fram och duscha nån bakdel, eftersom den konstant var vänd bort och huvudet rakt mot mig. Suck. 🤔🤣 Jag fick helt enkelt skölja av resten med hjälp av svamp och vatten…

Sedan tog vi en liten promenad medan hon torkade (annars skulle hon ju rulla sig med en gång) och jag testade med att hänga upp mobilen i ett träd, med hjälp av det lilla stativet med böjbara ben, så jag kunde filma oss – det gick ju jättebra! 😊❤

Idag gick vi runt Ivarssons. Det tog ca 70 minuter. Det var varmt och fullt med otäcka blinningar och jag utrustade mig med en lång lövruska som jag kunde freda både Cola och mig själv med. När hon ruskade på huvudet, så var det en som hade hittat en bar fläck mellan flughuva och halsdel, så då viftade jag där. När det var nån som höll på undertill på henne, så stannade hon och ställde sig på tvären över vägen av nån anledning, så då fick jag vifta där. 😁

Efter att hon sedan fått mat så verkade hon nöjd med att gå ut i hagen. Lillan hade stått i skuggan i uteboxen, men när Cola kom bytte de plats. 😊

I morgon bitti åker jag till Malmö över helgen, så jag kommer inte till stallet förrän måndag. Viktoria har lovat fylla på vatten och ge mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.