Blogg,  Djur,  foto

Skrittur igen

Efter ytterligare ett par promenader, så har vi alltså hunnit hit igen: Till dagen då vi börjar med skritturer. Vi får se hur det utvecklar sig.

Cola var i varje fall mycket positivt inställd till att det skulle bli ridtur av och hade bråttom till min uppsittningsplats tio minuter bort och buffade då och då lekfullt och vänskapligt på mig.

Efteråt släppte jag och Marina Cola och Soni i den stora hagen uppe vid stallet. Det var tal om att släppa nu till helgen men jag är inte hemma då och Marina kunde inte i morgon kväll, så det blev ikväll. 😊 Så nu fick de två vara ensamma om de bästa torvorna innan de andra kommer. Det uppskattades minsann! 😊

Jag tyckte iofs inte om att hon flög iväg i både trav och galopp och i nedförbacke dessutom! 😱 Och jag hann inte ens se ordentligt hur det såg ut (= om hon gick orent) men nog var stegen lite korta ändå? Ja, ja, jag ska i alla fall bara skritta henne hela nästa vecka också, utom på söndagen den 23e, då jag planerar att ta en liten liten trav, för att känna hur det känns, så jag kan berätta det för Carola den 24e, när hon ska behandla Cola.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.