Blogg,  Djur,  foto

Sol idag igen!

Jahapp. Samma sol och samma lite kyliga vind och minusgrader på nätterna. Colahästen fick i alla fall slippa täcket medan jag mockade, packade hö och fikade idag… Det första hon gjorde var att rulla sig! 😁 Det måste klia jättemycket med alla lösa hår som lämnar kroppen men stannar kvar i fleece-luddet i täcket.

Vi tog en ridtur i alla fall. Hon har känts lite seg senaste veckan och jag skyller det lite på hårfällning och vårtrötthet, för hon går ju bra och så men det är först på hemvägen hon piggnar till ordentligt och gärna vill galoppera! 😊 Å andra sidan, om man rider riktigt långt, så blir tillbakavägen också lång och då kan det få plats många galopper. 🤣

Många nackar med grönt runtom… 🤣

Nu har hon äntligen smalnat av såpass att man kan känna revbenen – trots att hon fortfarande har kvar mycket av den tjocka vinterpälsen. Alldeles lagom, är hon. Sötnöten.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.