Blogg

Inte så bra idag

Idag var ingen jättebra dag för Colahästen. Det började redan efter uppsittningen (från stenen vid Fällesåsebacken). Hon svankade till flera gånger och flöt iväg och såg sig ängsligt om. Nånting i ryggen smärtade. Så småningom gick det över men hon kändes lite stel och jag fortsatte att enbart skritta henne.
Vi red runt Ivarssons och när vi svängde ner Ängavägen, så fick hon en stor sten i en framhov nästan med en gång, så hon kunde nästan inte gå. Jag fick ju hoppa av och ta bort den och när jag sedan satt upp från en närliggande stubbe, så fanns ju där jättemycket växtligheter att beta av där, så hon hade ingen lust alls att sluta med det.

Men när vi väl kommit runt och ut på den vanliga, slätare grusvägen igen, så började hon sakta mjukna till i kroppen och den sista biten närmast stallet fick hon faktiskt galoppera och det gjorde hon då villigt och glatt. 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.