Blogg,  Djur,  foto

De snöiga promenaderna

Ja de fortsätter, varje dag nu. De snöiga promenaderna. Sedan två dagar även med en saknad framsko, ingen vet var den är. Men det gör inte så mycket för promenaderna nu när det är snö och hovis kommer i morgon.

All den fina torra snön som först föll, förvandlades ju dagen efter till våt kramsnö. Sedan frös det ju på igen och det gjorde att den är hopplöst jobbig att pulsa i! Det blir ju halvfasta fotspår där man kliver, och vid sidorna och runtom står den andra snön kvar, så jag liksom snubblar fram hela tiden. Fast det är ju jag det, Cola verkar inte bry sig.Hemma hänger snön som korvar i ett band, i ribborna där en gång verandataket satt. Rätt häftigt faktiskt.

Maestro verkar bli bättre från sin magåkomma (peppar, peppar) och har inte spytt på 2 – 3 dagar nu. Inte inne i varje fall. Jag hoppas att det är ett gott omen för sjuka djur i allmänhet…

Taskigt nog tog jag inga bilder på Maestro, utan bara en hel radda på pälsklingen Matisse! 😍

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.