Blogg,  Djur,  foto

Mellandagar

Det är milt nu och tjällossning på grusvägarna. Idag blev det inte riktigt som jag tänkt mig: jag har ju varit nere i Malmö sedan julafton (i måndags) kväll och kom hem igår kväll och idag jobbade jag till fyra och jag har längtat efter min häst som bara fått gå och skrota i hagen hela denna tid. Tanken var att det skulle bli en ridtur med pannlampa ikväll – men så blev jag inbeordrad av chefen att jobba även i kväll!!! 😡😡😠😡
Jag blev fruktansvärt sur och stressad! Prio ett att hinna med var ju faktiskt att åtminstone ta en promenad med Colahästen, och borsta henne, byta täcke och plocka av broddarna.
Hon var jätteglad att få komma ut och småsprang jämte mig nästan hela vägen, plus några utbrott med bocksprång och dansande runtikring mig. 😱
Prio två var att packa hö åt henne och så kom Marina och var så snäll att hon mockade hennes box och fyllde på vatten. Så då hann jag äta en banan och snacka lite skit en stund innan jag åkte tillbaks till jobbet igen.❤

Julen i Malmö var annars trevlig (och med snö och pulkaåkning på julafton! Men det hade ju smält bort till juldagen…) med en massa mat (som i vissa delar var olik hur mamma och jag har brukat äta.) Men det var gott.
Mamma hade fått åka bil ner redan den 23e med Andreas plus familj när de varit uppe i Göteborg och hälsat på Benny. Jag jobbade på julafton och tog tåget själv ner på kvällen.

Den här roliga pingvinen pryder vänthallen på Falkenbergs station… 😌

Elisabeths mamma, syster med man och deras barn var också där och det var liv och rörelse och mamman pratade kinesiska.
Alicia sprang omkring och var omväxlande glad, ibland stressad över allt folk och ibland trött. Sedan snarkade min mamma sista natten och jag glömde ta min Sifrol (för restless legs) i tid och sov således nästan ingenting.
Men en fröjdefull jul och många julklappar till barn och mellan makar delades ut.
🌲🦌🤣🎅🤤

Sedan åkte jag och mamma med samma tåg hem.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.