Blogg,  Djur,  foto

Novembermys

Idag tog vi en promenad, för matte behövde det. Bort genom hagen, uppför branta backen och sedan genom trollskogen/bokskogen tillbaka. Det blev även tid till lite betande av frostigt gräs under vägen. (De betar ju frostigt gräs varenda dag i hagen, så det är inte mycket man kan göra åt det.)
Jag fotade som besatt – den vackra skogen och den betande Colahästen – så håll tillgodo.När vi kom tillbaks, så kom Roy och ville hälsa. Det var så kärt så, undrar om Cola har glömt hur hon hutade åt honom varenda eviga dag i hagen förra vintern?

Sedan kom Crut (hingsten) och ville ju också hälsa, men där gick gränsen för hur mysigt vi skulle ha det idag!

Efteråt blev det lite bus i paddocken en stund. Med enda syftet att hon skulle få springa lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.