Blogg,  Djur,  foto

Novembergrått

Nu är det riktigt novemberväder – grått och disigt och lite vått ute. Fast det är ovanligt milt: 9 – 10 grader.
Soni är lite mer trygg i sig själv nu och står inte vid insläppet och glor efter Cola längre så fort hon lämnat hagen. Så flera gånger är det hon som får stå och titta och ropa efter honom när hon kommer tillbaka. 😄

Det fälls träd och travas timmer lite överallt nu, både längs stallvägen, banvallen och Ängavägen, så man kan inte vara riktigt säker på var man kommer fram nånstans nu. Häromdagen stod de ju och lastade precis längs banvallen och i helgen red jag Ängavägen (runt Ivarssons) och där fanns ingen skog kvar alls nu. Dvs den låg ner. Och det är en hel del kvar att trava.

Så idag red jag över vägen vid Sönneräng och backarna upp på den sidan istället. Det blev en trevlig tur. 😊

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.