Blogg,  Djur,  foto

Och nu blev det rusk

Idag är det fem plusgrader och regn och riktigt äckligt väder så det blir lite häng i hagen med pälsklingen istället. När jag kommer med skottkärran, kommer hon traskande för att hälsa och vi står och pussas och andas på varandra en stund. Sedan inspekterar hon innehållet som fylls på i kärran när jag mockar.
Efter att jag fyllt på ny halm och vatten, serveras det mineralsoppa. (I hennes hus. Stackars Soni får stå ute i regnet!)
När maten är slut, kommer hon fram och trycker pannan mot mig, torkar sig sedan om munnen på mina kläder, samt buffar lite i största allmänhet. Vad gör väl det att jag blir alldeles grönkletig och ska åka till affären sen? 😄😍❤❤

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.