Blogg,  Djur,  foto

Cola bättre, matte kass

Jag tycker nog att Cola känns bättre igen. Jag red en skrittrunda på platt mark där vi jobbade lite och på slutet fick hon trava lite. Dagen efter tog vi bara en liten promenad och hon skulle få gå lös och mysa och beta lite… Jo tjena! Strax efter (filmsnutten på hennes huvud) fintade hon mig, satte ner huvudet och gjorde en helomvändning och sprang hem! 😂
Det blev till att gå tillbaka, hämta häst i trädgård, och sedan fick hon gå en rask promenad istället, med grimskaft.Sedan fick hon bindvävsmassage och var nöjd med det. Stallkatten Klumpe agerade först störningsobjekt och dök upp antingen uppe på takbjälkar, i boxdörrsöppningar, ovanför kanten osv, men sedan lade han sig tillrätta. 😍

Sedan gick jag själv också en liten promenad och hittade bl a en regnbåge… 😊

I söndags red vi en timma (skogen bort och banvallen hem) och även om bakdelen vek sig lite ett par gånger i början så var hon på det stora hela bättre.
Vi jobbade lite då med och på hemvägen fick hon även galoppera lite, eftersom hon så gärna ville. 😍
Hon sökte sig inte heller till den mjuka mittdelen av banvallen längre, i galoppen, utan gick friskt på varsomhelst. Det tyder ju på att ryggen inte är öm längre.

Igår var det ett strålande väder och jag hade sett fram emot ännu en ridtur och sedan skulle jag klippa det långa gräset efter allt regn. Istället vaknade jag med fruktansvärt ont i hals och hela kroppen! Kunde knappt svälja och bara att gå till toaletten kändes som en bedrift. 😠😪😷🤒 Marina gav Cola hennes mineraler när hon var i stallet.
Idag är jag inte det minsta bättre! Istället har det tillkommit en rinnande näsa och hosta också. 😩
Det är otroligt synd om mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.