Blogg,  Djur,  foto

Tiden går och regn har kommit

Oj vad tiden springer iväg! Det känns alldeles nyss och ändå var det en vecka sedan! Tack vare att mamma var nere och hälsade på, så kom jag faktiskt mig iväg ut på morgonen och Cola hade morgonfrilla i luggen! 😊

Så var mamma och jag ute en sväng och vi gick faktiskt upp till Österbacken och bytte några ord med Daniel och Petra innan vi vände hem igen.

Onsdag – torsdag var vi nere i Malmö och hälsade på Andreas, Elisabethe och lilla Alicia. 😍 Den senare tyckte det var jättekul att klänga på gammelfarmors ben en stund och var jättesöt i vanlig ordning.

Under tiden vi var där, passade det på att åska och regna ordentligt en natt och det hade visst kommit en del hemma i Ullared med.
Väl hemkommen igen (mamma hem till Göteborg) så bytte vi till ny hage igen, Marina och jag. En stor fin med mycket gräs, alldeles vid ån och bron.

Men det syns då inte på Colahästen att det varit så dåligt med bete hela sommaren! 😆

Sedan tog jag en liten ridtur, som blev just det – liten. Efter halva turen brakade nämligen ovädret loss och det åskade och blixtrade och ösregnade och vi travade hem från Ängavägen där vi befann oss då. Jag var sjöblöt! 😂
Igår gick det bättre. Vi red över 153:an, korsade husvagnscampingen vid Sönneräng och tog backarna upp mot Björnåsen till. Sedan genom skogen och över till Torvbacken och banvallen igen. Men jag måste säga att jag inte tycker att det är särskilt trevligt att passera infarten till skogen där. Undrar vem som äger marken där och om de har tillstånd? De måste ha stått där i över ett år nu? Kanske två. Tvärs över hela den lilla skogsvägen och med fullt av bröte runtomkring. 😠 Man kan knappast passera mellan husvagnarna heller för där är trångt och grejor man inte vill att hästen ska trampa på.

Men sedan jobbade vi litegrann på banvallen på tillbakavägen och vädret var alldeles lagom att rida i.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.