Blogg,  Djur,  foto

Foton istället för

Ibland får jag för mig att ju mindre jag rider, desto fler kort tar jag!? Den senaste tidens olidliga hetta och överdrivna förekomst av blinningar har gjort att jag orkar helt enkelt inte! Rida.
Man kommer från jobbet, redan blöt och klibbig under kläderna av svett och orkar knappt tänka av värmepåverkan.

Så då tar jag kort istället. 😍

I onsdags red vi en sväng i alla fall. Även om hon sprang in bland träden och gömde sig när jag kom med grimman… 😂
Det blev en högst odramatisk liten tur i lugnt tempo och även om det som alltid var mysigt att vara ute med henne, så var det ändå ingen njutning. Om ni förstår vad jag menar? Det var mest klibbigt. Och så fort vi kom ut ur granskogen, var det fullt med otäcka blinningar. 😖

Annars har jag mest nöjt mig med att hälsa på i hagen, fylla på vatten i karet och ge henne mineraler, morot och lucern.
Idag utökade vi det hela något med att hon fick gå lös och beta på utsidan medan jag plockade/åt hallon, stora som vinbär. Först gick hon med mig längs vägen ett tag, men sedan vände hon tillbaks till gräsmattan. Ser ni henne? Där längst bort i bild? 😛

Sedan kom Marina och gjorde oss sällskap och förevigade oss. Jag passar då på att visa upp sommarens outfit: solklänning, svarta sockar och ridkängor.

Den sista bilden illustrerar på ett tydligt sätt hur ”trångt och knöligt det är vid platsen för insläppet i hagen! Tjocka tuvor och stora stenar precis innanför och ett par små buskiga träd precis utanför vid handtagen…
(Jag hade hellre haft öppningen nån annanstans, men jag ska inte vara besvärlig. Det blir nog ändå bara nån vecka här… 🤣 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.