Blogg,  Djur,  foto

Stängt pga värme och flygfä

Idag blir det vilodag hela för hela slanten. Alldeles för varmt och ”insektigt” att rida. 😝
Jag åker ner med vattendunkar till hästarna för att fylla på, samt mineraler o morot till Cola, innan det är dags för mig att åka till jobbet kl 16.

Mat till Cola går ju snabbt – när hon väl fattat att det är jag som står där trots KLÄNNING! 😆 Men med vattnet tar det längre tid än jag tänkt mig, för det ligger en drunknad skata i badkaret… 😖😵

Jag får tömma ut det vattnet och skrubba ur karet med nytt vatten och hälla ut och när sedan fyra törstiga hästar kommit och druckit, är det inte så mycket vatten kvar. Textar till de andra att någon får köra ner med mer vatten ikväll för jag hinner inte för jobbet.

Sedan öppnar jag upp till den angränsande hagen också. Det tar lite tid innan de små hästhjärnorna kopplar, men jag vill ju se glädjen innan jag går, så jag väntar och ropar och väntar… Har dock klippt bort en del väntande. 😂😂😂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.