Blogg,  Djur,  foto

Lugnt och stilla

Dagen börjar med svalka och moln men när jag är klar hos frissan och kommer till stallet, är solen och värmen tillbaka.
Jag känner på hennes framkota och försöker minnas… jag tror faktiskt att svullnaden krympt sedan veterinärbesöket den 22 maj. I vilket fall som helst så är det inte mycket, men grejen är ju att det inte ska vara galligt alls!
Men Mia ska komma på fredag och förhoppningsvis få satt lite nålar, så då tänker jag som så, att jag ska ta det väldigt lugnt fram tills dess. Hon ska ju ridas/röra på sig, men inte för långa eller påfrestande rundor.
Idag strosar vi iväg upp till Fällesåsen. Min bästa vän, mitt hjärta, min följeslagare, mitt allt. ❤

Vi skrittar mest och njuter av omgivningen, solen och fågelkvittret – i hennes fall mest gräset. 😄 En sträcka i trav blir det dock och även en kort galopp. Myspys. 😍

I hagen där de går nu, har de tillgång till denna lilla bit av Högvadsån. Här är så vackert, tycker jag. Det finns hovspår här nere, men jag har aldrig sett nån av dem här. Det skulle annars ha blivit ett sånt vackert foto med Cola speglande sig i vattnet i solnedgången… 😄😍

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.