Blogg,  Djur,  foto

Kinnasjö, berg och hygge

Igår blev det en högst ordinär ridtur på banvallen. Idag är vi ute två timmar i härlig kvällssol. 😍 När vi rider över träbron, så blir den plötsligt väldigt farlig när hon är mittpå och hon springer baklänges och har sig. Men så är det ju de där extrakänsliga dagarna i månaden nu med förstås. 😆😂
Sedan tar vi cykelbanan bort till Ammås och upp grusvägen till grillplatsen vid Kinnasjö. Den var väldigt läskig!!! Därför uppehöll vi oss länge där och trixade fram och tillbaka eftersom hon försökte fly därifrån flera gånger. 😂

Jag lade ner tanken på att få henne att gå ner till vattnet, det kanske kan bli en annan gång… Istället fortsätter vi till det stora hygget på berget.

Det var där jag gick själv för ett par veckor sedan, för att kolla om det var framkomligt.

Nu när det är så här kruttorrt i marken är det okej. När det är våtare, så tvivlar jag däremot på att det går, för det är ett par ställen intill en bäck där det är väldigt sankt då.

Vid den sista branta klippan, när vi snart är uppe i den kvarstående skogen, får jag hoppa av och gå en bit, för där är så trångt utrymme där att mina ben riskerar att klämmas. Men annars går allt bra och snart är vi hemma igen. 😄

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.